English site
Essensen af Burma - 7 dages aktiv rundrejse

Turkode: BUES

Vælg selv tidspunkt  -     Åben for booking
Pris pr. person: 
fra kr. 9.240,-


Udenrigsministeriet rejsevejledning

Intro

Essensen af Burma (7 dage)

Den korte rundrejse til dig, som desværre ikke har mere tid - i denne omgang. ( Vi lover dig, at du drømmer om at komme tilbage - og opdage endnu mere af dette fantastiske rejseland).

Burma's absolutte højdepunkter samt indtryk af såvel storbyen, kolonitiden, livet på landet samt et land i rivende udvikling.

 

 

Program

Dag 1: YANGON / Ankomst
I bliver budt velkommen af vores lokale guide, der følger Jer til Jeres hotel og hjælper jer med check ind og evt. andet praktisk.Jeres første møde med Burma og Yangon afsluttes med manér - Kort bytur med "High Tea" på det berømte hotel fra 1896 "The Strand". Eftermiddagen afsluttes med besøg ved byens vartegn; Shwedagon Pagoden. Det anbefales at blive oppe ved pagoden til solnedgang

Overnatning: Hotel

Dag 2: YANGON - BAGAN (Cykel)
Formiddag med fly til Bagan, Transfer til jeres hotel. Der skulle efter sigende være 4 millioner pagoder i området omkring Bagan. Hvilket gør området til et af de mest spændende arkæologiske områder i Asien - en turistseværdighed på højde med Ankor Wat (og så alligevel ukendt for de fleste). Bagan var hovedstaden i det første Myanmar Imperium - en storslået by på den østlige side af Ayeyarwaddy floden ca. 200 km sydøst for Mandalay. Bagan ruiner dækker over et område på ca. 42 km2, og indeholder bygningsværker fra perioden mellem det 11. århundrede til det 13. århundrede. I besøger nogle af de største og vigtigste templer og pagoder.

Måltider: M/ - / -
Overnatning: Hotel

Dag 3: BAGAN (Cykel)
Dag på egen hånd. Endnu en dag med mulighed for at udforske det store tempelområde. I vil fortsat have cykler til rådighed, og kan tage på opdagelse mellem templer, landsbyer eller måske langs med floden. I bestemmer!

Måltider: M/ - / -
Overnatning: 

Dag 4: BAGAN - KALAW
Om morgenen kører I til Kalew - en tidligere britisk hill station. Køreturen tager det meste af dagen (ca. 8 timer) gennem små landsbyer alt imens vi lamngsom kommer op i bjergene. Kalew ligger i 1400 moh. Briterne søgte mød Kalew når det blev for varmt om sommeren - heroppe i højderne var klimaet mere fugtigt, køligt og ofte tåget, og mindede måske mere om "derhjemme". I dag findes der stadig mange engelske huse i Tudor stilen - omkranset af klassiske engelske haver. I området omkring Kalew ligger der mange landsbyer tilhørende Palaung minoriteten samt andre bjergstammer. Disse folk tager til Kalew markedet hver femte dag i dag deres farvestrålende klæder -og er en attraktion i sig selv.

Måltider: M/ - / -
Overnatning: Hotel 

Dag 5: KALEW - ½ dag trekking - INLE LAKE
Efter at have taget afsked med Kalew venter der ca. 4-5 timers trekking ned mod bredden af Inle Lake. Undervejs vandrer i gennem bambus skoven, og landskabet åbner sig hver gang i kommer til en ny landsby. Landsbyerne tilhører minoriteter fra bl.a. Pao, Taung Yoe samt Intha folket. I området dyrker minoriteterne banan, papaya, kartofler og bønner. Frokost i landsbyen Thaudaung. Når i kommer til søbredden hen på eftermiddagen bliver i samlet op af en båd der vil sejle Jer Nyaung Shwe - som er hovedbyen på den nordlige bred af søen. Ankomst og indlogering på hotel.

Måltider: M/ F / -
Overnatning: Hotel

Dag 6: INLE LAKE
I dag har i en hel dag ude på den 25 km lange sø. Inle Lake er berømt for fiskernes stående "et-ben's roning" samt de flydende haver, hvor der dyrkers grøntsager. I besøger pælelandsbyerne på søen samt den af landsbyerne langs søbredden som afholder dagens marked. I landsbyerne er der produktion af diverse lokale håndværk som ris papir fremstilling, silke vævere m.fl. - og man får følelsen af at gå rundt i et landbrugs-kunsthåndværks museum. Frokosten indtages på en af restauranter ude på søen. Efter frokosten fortsætter ekskursionen, og der vil også være tid til at besøge et kloster, eller hvad i nu har lyst til.

Måltider: M/ - / -
Overnatning: Hotel

Dag 7 : INLE LAKE - HEHO - YANGON
Transfer til lufthavnen i Heho og med fly tilbage til Yangon.
Afrejse fra Yangon Interantional til din næste (hjem)-destination.

Måltider: M/ - / - 

Galleri

 • bagan temple and farmer with oxen
 • boern i kurven
 • bagan  pagode dhammayazika
 • bagan
 • shan trek paa stierne
 • billede
 • kalew trek
 • kalew trek
 • kalew trek
 • kalew trek
 • bonde dreng inlelake

Mere info

Nødvendigt udstyr:

 

Visum
For alle rejsende kræves der et gyldigt pas (udløbsdato mindre end 6 måneder) samt et Myanmar visum. Turister får udstedt et 28 dages visa der begynder fra den dag du rejser ind i landet - og er gældende 3 måneder fra udstedelsesdagen.

Du kan opnå visum til Myanmar ved alle Myanamr ambassader og konsulater.

Da der ikke findes nogen Myanmar ambassader/konsulat i Danmark, er det i stedet muligt at opnå visum ved indrejse.

Visa ved ankomst:
Det er nu blevet muligt at opnå "visa on arrival" ved ankomst til Yangon International Airport. Dog skal der inden ankomst til Yangon søges om et såkaldt "letter of invitation"/ indrejse tilladelse.

Til brug for dette skal du derfor sende os flg. oplysninger:
- fulde navn (som i dit pas)
- nationalitet
- religion
- profession
- fødselsdato og år
- pas nummer
- udstedelses dato (pas)
- udløbsdato (pas)
- ankomst og afrejse dag/tid (til Burma)
- 1 pasfoto (Du kan evt. scanne billedet og emaile det til os)

Send udfyldt visumformular, pasfoto samt en kopi af dit pas på email eller med alm. post . Når din ansøgning er blevet behandlet, vil du modtage en indrejse tilladelse.

Der kan gå op til 3 uger for at opnå indrejse tilladelse. Så snart vi har indrejse tilladelsen sender vi dig din kopi. Du skal således medbringe tilladelsen på din rejse og fremvise den ved check-ind skranken for flyet til Yangon (Typisk i Bangkok), og igen til immigrationsmyndighederne ved ankomsten til Yangon Internationale lufthavn.

Pris for "visa on arrival"
1 person USD $ 50,- (ca. 350 DKK)

Da det er en service TIMBUKTU og Burma Specialisten yder sammen med vores samarbejdspartnere i Myanmar - skal vi gøre opmærksom på at naturligvis kun hjælper vores egne kunder/gæster.

Priser & booking

Essensen af Burma - 7 dages aktiv rundrejse

Turkode: BUES
Antal dage: 7 dage
Priser per person i dobbeltværelse
Vælg selv tidspunkt -  Åben for booking  kr.  9.240,-  Book denne rejse
Tillæg for enkeltværelse: Ikke muligt

Inkl. Fly.

Deltagerprisen inkluderer: 

 • Burmesiske lokalguider
 • Måltider jf. program (markeret med M=morgen, F=frokost, A= aften)
 • Alle overnatninger (i delt dobbeltværelse, dog ikke under trekking delen)
 • Al form for lokaltransport
 • Dansk rejsegaranti

Hvad der ikke er inkluderet:

 • International flyforbindelse til Yangon
 • Drikkevarer (øl, vin, sodavand osv.)
 • Evt. forsikringer
 • Visa-on-Arrival (USD 50)

Vi hjælper dig naturigvis gerne med flybilletten.
Ring/mail gerne for tilbud på fly fra Københvan via Bangkok eller Singapore.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314