English site

Rejseberetninger + Ris & Ros

Skriv gerne til os og del dine rejseoplevelser med Burma Specialisten 

Hvad enten du fører rejsedagbog, skriver digte, tager flotte fotos, interviewer dine rejsekammerater eller bare har lyst til at fortælle om dine rejseoplevelser, så modtager vi det gerne.
Rammerne for bidragene er vide. Dog skal de kunne offentliggøres på denne hjemmeside og du skal have rettighederne til tekst og fotos.

De rejsende fortæller...

Kære Mads
  
1000 Tak! Nu er det ved at være næsten 1 måned siden vi kom hjem fra Myanmar. En rejse oplevelse der gør en forskel for os, og det har givet os en viden om et land. Der ikke har været muligt at forestille sig, hvis vi kun havde læst om det. En oplevelse der er en stor forandring fra vores dagligdag.
Tak for dit arbejde med at planlægge vores tur. Det har vi kun rosende ord om. Vi er dybt imponeret over din gode sammensætning af turen. Derudover at alt var så vel tilrettelagt til mindste detalje. Hvilket betød at vi kunne koncentrere os om at opleve.
Når vi nåede frem stod der folk klar til at tage imod os og vi havde følelsen af at vi var betydningsfulde ,og de gerne ville give os den bedste oplevelse. Det er svært at sætte ord på hvad det bedste på turen var, for hele turen bød på så meget forskelligt, der ikke tåler nogen sammenligning.
Super dygtige lokalguider, og meget alsidige i deres viden. Vi vil til enhver tid anbefale Burma specialisten til venner, bekendte og andre vi møder på vores vej.

Endnu engang en kæmpe tak til dig Mads for samarbejdet med turen.
Fortsæt med det du gør - det er super godt.

Mange hilsner fra os alle
Anni Hauge

Hej Mads,

Vi vil bare lige fortælle, at vi har haft en helt fantastisk rejse til Myanmar, som på alle punkter har været over forventning. Vi er ovenud super tilfredse med denne kæmpe oplevelse.

Du må gerne bruge os som reference til at motivere fremtidige rejsende.

Mange hilsener
Charlotte og Oluf Dall, Haderslev

Kære Mads

Tak for din indsats med VISA, som vi nu har printet ud.Vi har netop erfaret, at nogle gode venner af os, Bodil og Jesper, også var i Myanmar sidste år på en tur arrangeret af dig. 


De var meget begejstrede både over rejsemålet og din planlægning, så bedre anbefaling kan man vist ikke få!

Mvh
Susanne og Henrik

Hej Mads Sletbjerg

Vi er hjemme igen efter en 100% velorganiseret tur rundt i Burma.Har rejst i adskillige asiatiske lande, men må indrømme at Burma overrasker når man tænker på hvor lang tid landet har været isoleret.
Guiderne var godt rustet til deres opgaver og gode til sprog, meget præcise, serviceminded og velorienteret om de steder vi besøgte.
Chaufførerne og deres biler var også en god oplevelse, kørte pænt og ikke mindst meget sikkert.Det er svært at vælge noget frem for andet, men Shan Staten med bjergene omkring Kyaing Tong med de forskellige minoritetsgrupper må nok betegnes, som det der var mest anderledes fra hvad vi havde set på den første del af turen.
Guiden vi havde på turene herude skal have en stor tak for at oplevelserne blev optimale.

Hotellerne vi boede på var af god standard og personalet ydede en god service.

Du må gerne omtale vores tilfredshed til dine samarbejdspartnere i Yangon!

De bedste hilsner
Ellen og Orla, Dyreborg.

Kære Mads

Vi havde en meget spændende tur rundt i Myanmar. Alt har klappet efter planen. Det er et rigtig godt koncept med at  cykle, vandre og i øvrigt komme rundt med tog, bus og sejlads og at have lokale guider.  Det er et godt koncept og gode samarbejdspartnere du har i Myanmar.

En ide til andre, der har feriedage og penge til det,  er at få endnu flere dage i Mandalay, Bagen eller Inle, hvor der ikke er program på for at fordøje indtryk og snuse lidt mere på egen hånd.

Søren & Vennerne, Dragør

Hej Mads,
  
Jeg vil sige tusind tak for en super veltilrettelagt tur. En af de bedste lange ture, jeg har været på, og det er takket være både din tilrettelæggelse og de utrolig søde mennesker, vi mødte undervejs.
Sikke et dejligt folk - uimponerede og stolte - og utrolig hjælpsomme og glade for at fortælle og vise frem.

Vores 3 guider var vi virkelig heldige med. I Yangon havde vi en ung fyr, som vi hurtigt fik os talt til rette med, så vi tilrettede den guidede tur efter, hvad vi selv havde set dagen i forvejen. Til frokost var vi på rigtig Myanmar restaurant og ikke på den der træls måde, man desværre ofte møder - hvor man bare kan mærke, at guiden bliver betalt for at slæbe en med til et eller andet skrækkeligt, overpriced sted. Det her var i orden, billigt og sjovt.

På vores trek og ved Inle Lake havde vi samme guide i 4 dage, og hende faldt vi pladask for. San, en pige på 24 med et humør og en kontakt med de lokale, som virkelig kom os til gode. Det betød, at vi fik set og besøgt flere private hjem - til te - og fik en særlig lille tur mellem tomatmarkerne på Inle, uden motor, i kvindernes små både. Hun var godt selskab, virkelig sjov at snakke med, og det var meget vemodigt at sige farvel til hende. Den del af turen står for mig som det allerbedste.

I øvrigt stor ros til kokkene undervejs. Vi blev forkælet med frisk, lækker og rigelig mad undervejs. Og i landsbyen var der sørget for os med både (tynde) madrasser, tæpper og puder. Og det var et held, for det blev virkelig koldt om natten. Omkring 8 grader, og det var ikke meget varmere i bambushuset. Så jeg var glad for al den uld, jeg havde taget med. I Bagan var det en ægte cykelentusiast, vi havde, så vi fik cyklet området igennem på kryds og tværs på en dag. Han sagde også, at han aldrig før havde cyklet så langt med turister. Men en fin tur var det, og så kunne vi klare os selv med cyklerne de næste dage. Lapning kunne klares hos genboen... :-)

God beliggenhed af hoteller både ved Inle og i Bagan, for øvrigt.

Du må meget gerne give vores roser videre til dine lokale kontakter. Vi anbefaler turen til alle, der orker at høre om det.

Bodil og Jesper, København Ø

Kære Mads.

Så er vi vel hjemvendt igen fra Myanmar efter 14 fantastiske dage. Jeg vil først og fremmest gerne give dig en tilbagemelding på, at alt, og det betyder virkelig alt, fungerede og klappede til UG.
Alle guider og chauffører mødte op til de aftalte tidspunkter og var i det hele taget ualmindelig omsorgsfulde, fokuserede og villige til at hjælpe. Vi havde meget stor fornøjelse af det og satte stor pris på, at vi kunne nyde landet, fordi de praktiske ting fungerede så godt.
En stor tak til dig og dine burmesiske samarbejdspartnere, som jeg håber, du vil sende videre.

Guiden på vandreturen fra Kalaw til Inle Lake: Hun var meget sød, god til engelsk og god til at afpasse turen efter vores ønsker. Talte ikke så meget, men svarede meget beredvilligt på alle vores spørgsmål. Lavede sammen med en ven noget fantastisk mad til os om aftenen. Rigtig god vandretur, spændende besøg i landsbyen.

Vi var meget imponerede over den standard, vi fik på hotellerne. Især hotellerne i Bagan og Inle Lake med den skønne have var perfekte. Aquarius In ved Inle Lake havde en fantastisk stemning, fordi haven fungerede som samlingssted for de rejsende, og vi kom til at tale med mange andre, der var rundt i landet, det kan være sværere på de mere traditionelle hoteller.

Frølund & Co, Aarhus

Kære Mads
Hermed en forsinket hjemkomst hilsen.
Fantastisk god tur du har lavet til os. Alt klappede og vi sugede til os af oplevelser af det smukke Myanmar.
De tre guider havde fuldstændig styr på det, var søde, informative og havde næse for, når vi gerne ville opleve, eller gå lidt for os selv, super god balance. Navne er svære, men mener vi tiltalte dem med, i Yangon "Djaw"I Bagan "Schoscho" og i Inlelake "Kingken" Hvis muligt hils dem med tak fra Danmark.

Vi anbefaler dig og turen til andre :-)

Karin og Christian, Kolding

Hej Mads
Jeg har lige brug for at give nogle roser.
Vores tur til Burma var simpelthen så tjekket. Alt klappede, som det skulle - ingen slinger i valsen.
For os, som begge har rejst selv, var det en (måske enkelte gange overdreven) luksus og vi følte os i trygge hænder hele vejen. Så tak for det.

Mianne & Erik, Aarhus

Tak for en god tur rundt i Myanmar - Fantastisk sted og god måde at opleve landet både for min far og jeg!

Daniel A, København NV

Greetings from Copenhagen with warm thanks for amazing three weeks in Myanmar. We were extremely happy with the programme, you put together for us.

 We feel that it covered the most essential parts of the country for a first visit - and gave us lots of appetite to return. Everything - to the smallest details - was very well organised and handled.

The guides - Phyothulwin in Inle, Min in Mandalay and Aung Myo in Bagan - were all extremely professional, friendly and helpful. You put us in the best of hands on all three locations. Our travels around Myanmar will leave us with fond memories of a beautiful country and of warm and welcoming people.

Thanks again! All the best, 

Helge & Anne, København Ø

Hej Mads
Dette for at fortælle dig, at vi har haft alletiders dejlige tur. Vi har virkelig oplevet rigtigt meget.

Trekkingturen er simpelthen turens højdepunkt, så spændende, hvilket bl.a. skyldtes den dygtige unge guide, en fantastisk pige. Kokken der kom og tilberedte vores måltider skal også ha megen ros.
Som du kan høre , har du solgt os en tur vi kun kan anbefale, tak.

Karen & Knud Christensen, Tureby

Hej Mads
Ville blot melde, at vi er vel tilbage efter en fantastisk tur. Super godt program, gode guides og hoteller!.

Michael H. Larsen, Hellerup

Hej Mads
Efter hjemkomsten fra 24 dage i Myanmar vil vi gerne sende dig og firmaet en varm tak for et supergodt arrangement. Lige fra den første skitse af mulige ture til det endelige valg har du ydet en storslået assistance. Mandalay - Bagan - Chin Staten - Inle Søen - Kyaing Tong - Yangon.
Selve turen blev beriget ekstra med fantastisk gode guider og drivere, der var så engageret i deres arbejde, og sørgede for at ALT fungerede på allerbedste vis. Letforståeligt engelsk over hele linien og en præcision med mødetiderne og aftaler.
Helt ud over det forventelige og sædvanlige.En rigtig varm tak for en super god oplevelse.

Kirsten og Jørgen Rasmussen

Kære Mads

Rejsen levede fuldt ud op til vore forventninger og lidt til.Det var et veltilrettelagt program, hvor der var taget hensyn til netop vore ønsker og behov. Der var mange helt unikke oplevelser med vore søde og kompetente guider samtidig med at der var afsat tid på egen hånd. Vi havde 4 forskellige guider, som hver især var meget professionelle på deres område. Vi fik en masse viden om Myanmar og myanmarerne, deres liv, historie, kultur, religion osv osv. Guiderne stod 100% til rådighed for os  og vi var ikke i tvivl om, at de gjorde alt hvad de kunne, for at give os den bedste oplevelse. Vi har ros til alle guiderne men vil alligevel især fremhæve vores guide i Bagan og Chin State, Ko Aung Soe Min og chaufføren Zaw Gyi. I Chin staten fik vi de allerstørste oplevelser, bl.a. fordi vores guide havde en enestående kommunikation med alle befolkningsgrupper, og på den måde kom vi meget tæt på den lokale befolkning, og vi fik nogle uforglemmelige timer hjemme hos flere familier, som vi besøgte i deres bambushytter. Desuden var han hele tiden meget opmærksom på, at alt var i orden, at vi nød turen og at det vi foretog os, var i overensstemmelse med vore ønsker.  

Turen startede jo lidt hektisk i Københavns lufthavn, da vi skulle checke ind hos Singapore Airlines, fordi der var et forkert ciffer i Ediths visum. Vi sætter stor pris på, at vi kunne få fat på dig søndag morgen midt i juleferien, og af den grund var vi trodsalt fortrøstningsfulde, da vi satte os ind i flyet på vej mod Singapore. Vi fik lov til at flyve videre til Yangon, dog skulle Edith skrive under på at en evt. returrejse var for egen regning, hvis hun ikke blev lukke ind i Myanmar. Da vi ankom til Myanmar, stod der en meget smilende mand og tog imod os, det var vores lokale guide, Ko Aung Kyaw San,  som var taget til Immigrationen i Yangon lufthavn, så snart han var blevet informeret om problemet, og alt var løst og i skønneste orden.

Vi siger tak for en fantastisk rejse og ønsker dig en rigtig god weekend.

Edith og Lisbeth

Kære Mads

Vi sender dig en varm hilsen fra Ngapali, De første dage her i Burma har været fantastiske.
Yangon guiden ( kan ikke huske hendes navn...) gav os et meget fint indtryk af byen, hvor vi nåede så meget forskelligt. Og nu sidder vi og nyder morgen brisen i værelse 1001 direkte til havet.
 Du må have rigtig gode forbindelser til dette hotel :-)

 Catharina og Franz, Dragør

....Og så lige en evaluering til Burma Specialisten!
Vi er taknemmelige over den fantastiske planlagte rejse. Vi fik så mange spændende oplevelser, som vi aldrig har drømt om. Det var dejligt at have dig med på turen (også Kirsten fra DVL).
Du "læste" os alle, og vi det havde det sjovt og godt sammen (et stort skridt for os at rejse i en gruppe).

-Fantastiske lokale guider I har tilknyttet - som alle bidrog med deres fortællinger om deres liv og vilkår, politik mm. og de vidste fantastisk meget om områderne vi gik i, cyklede i osv.

Ud af 6 stjerne for du 7 Mads !
og hører vi om nogle der overvejer en tur til Burma, vil vi anbefale Burma Specialisten.

De bedste hilsner og MINGALARBAR

Arne og Gunhild Martinsen, Højbjerg.

Dear Burma Specialisten,My husband and I were travelling i Myanmar from end of december til the 18 th. of January. We got your assistance booking hotels, guiding us and organising our transport.

We have been very satisfied and impressed with your service: The hotels you had found us were all very nice and cousy, with a very kind and helpfull staff. Our guides were all very nice, good English speakers and very kind and interesting people, who were very good at ajusting to our interests.

During our trip we decided to change our plans. It was no problem with you, and we even got a refund for the tickets you were able to cancle. The drivers were kind and were there on time for all the pick-ups we had on our way. We were so happy that we had got your assistence to make our trip to Myanmar a very interesting and pleasant experiance.

We hope to come back and will recommend your assistance to friends and family going to Myanmar. Thank you very much to all of you.

Ulla

Hej Mads
Vel hjemkommet fra en dejlig ferie har vi følgende feedback: Alt klappede efter tidsplanen, de forskellige vouchers blev vel modtaget de forskellige steder, og guider og chauffører mødte alle op til tiden og ydede en flot service. Specielt glade var vi for vores trekking-guide, som var en meget sød og dygtig pige.

I dit oplæg til os havde du udeladt turen til Hsipaw, men den fik vi jo med alligevel. Omend det var en flot togtur, blev det samlede program for ferien lige lovlig presset, således at vi faktisk savnede et par hviledage undervejs. Og efterfølgende ville vi så gerne have undværet turen til Hsipaw som jo alt i alt tog 3 dage.
Så vi skulle ikke have ændret din plan, men sådan kan man være så klog bagefter...

Korthalz & Ellehauge

Hej Mads
Vel hjemme igen efter en fantastisk dejlig tur med mange mange oplevelser, men det er også meget kontrastfyldt at rejse i Myanmar, synes jeg.
Et meget imødekommende folk har jeg hæftet mig ved!
Tak for din hjælp med det hele :-) alt klappede :-)

Ditte og Hans, Svendborg

... Så er vi hjemme igen efter en dejlig rejse
Burma var fantastisk. Intet mindre!
Tusinde tak for al hjælpen og en dejlig rejse.

Rasmus Stolberg, København

Hej Mads
Nu har vi været hjemme i en 3 uger, så indtrykkene har bundfældet sig, billederne er klargjorte og så er det vist på tide at få sendt en tilbagemelding til dig.
Det var en helt og aldeles fantastisk tur. Hvor er det et spændende land at rejse i, og hvad der skrives om venlige mennesker, ja det kan vi kun bekræfte.

Turarrangementet fungerede upåklageligt, alt klappede, information ved destinationsskiftene fungerede fuldstændigt, og vi var meget imponerede over effektiviteten i håndteringen af os. Alle guider var glimrende - det engelske er stadigvæk en lille udfordring, men det går. Alle guider og chauffører kom hellere en ½ time for tidligt end 5 minutter for sent. Vi så ganske betydeligt mere, end der fremgik af den danske rejsebeskrivelse, og måske var det bare fordi vi spurgte om så mange ting/gerne ville snakke, men de frieftermiddage, der var indbyggede, blev aldrig til noget, fordi vi var på tur hele dagen (og det var super fint med os).

Guiderne var meget engagerede og ivrige efter at give os en dejlig oplevelse. Naturligvis var der meget fokus på de fantastiske buddhistiske monumenter, men også buddhismens tilstedeværelse i det burmesiske samfund havde vores interesse, og det ville guiderne også gerne tale om. Ligeså havde den politiske situation vores interesse, og det havde sandelig også de fleste guiders interesse, så emnet blev ivrigt diskuteret. Det er egentligt lidt skræmmende så meget der er sket siden 2010 (som vi kan forstå det), og vi håber ikke, at burmeserne bliver indhentet af en brutal virkelighed, hvor deres åbenmundethed giver bagslag.

Ngapali Beach var en historie for sig. Der er usigeligt skønt og afslappende. Vi boede på Jade Marina Resort, og det var et superlækkert set up. Som vi kunne se ude fra stranden, må det være et af tophotellerne i Ngapali. Det er bestemt anbefalelsesværdigt. Eneste minus var, at ikke mange spiste på hotellet, da der var hyggelige og meget prisbillige strandrestauranter ikke langt fra. Så de kan få økonomiske problemer, hvis ikke de gør noget.

Anne-Marie Bækkelund, Odder

Kære Mads & Burma-Specialisten.

En lille hilsen for at fortælle at alt er forløbet, som det skulle. Da vi efter noget kø kom til visa on arrival skranken i Yangon lufthavn, lå papirerne til vores visa klar. Det tog kun 5-10 minutter, så var vores pas fodret med et Myanmar visa. Flyet var næsten forsinket 1 time fra Bangkok, men din mand stod pænt og tog i mod os og ekspederede os videre til en chauffør. Hotellet er meget hyggeligt med et venligt personale. Det ligger dog lidt langt væk, men taxaer er jo billige lige som det meste andet. Vi har nydt de sidste par dage og har fået vandret rundt i en masse gader, spist på flere tehuse og i dag på Moonsun og bl.a. set Shwedagon som er helt ubeskrivelig. I morgen tager vi toget til Taungoo og laver et stop på et par dage, hvorefter vi fortsætter til Inle Lake. Det bliver spændende at komme ud i provinsen og se det rurale liv.

Frank og Helle

Kære Burma-Specialisten.

Jeg vil gerne sige jer tak for en fantastisk godt tilrettelagt tur. Min søster og jeg rejste i juli måned til Myanmar, for at mødes med min datter, som har arbejdet der det seneste halve år. I havde sørget for, at vi alle tre fik en rejse rundt i landet med super dygtige og søde guider. Alt klappede perfekt. Fra vi landede i lufthavnen og til vi igen forlod landet, stod der hele tiden en kompetent guide klar til at tage sig af os.

Hver dag gav de os nye, fantastiske oplevelser.
Vi var på cykeltur i Bagan, hvor vi valgte at cykle det meste af dagen - småskøre danskere;-)og sluttede dagen med en smuk, smuk solnedgang set fra toppen af en pagode.
Vi oplevede så meget og vores trekking tur med guiden July var noget helt specielt. Hvis I kunne hjælpe os med hendes mailadresse eller facebookadresse, vil vi blive rigtig glade? Hun var så sød og det kunne være sjovt at holde forbindelsen med hende.
Nu sidder vi med 1000 billeder og en dagbog, som er ved at blive redigeret og tænker tilbage på vores livs rejse.Endnu engang tak.

Maria, Rita og Irene Balle Nielsen

TAK MADS! Det har vi sagt rigtig mange gange på vores ferie i Burma, når vi har stået ved storslåede udsigter, prægtige templer, cyklet gennem landsbyer, siddet i en kølig bus, nydt solnedgang i Bagan, sejlet forbi fiskere på Inle Lake, handlet på markeder og meget meget mere.

Det har været en super fantastisk tur, og alt har bare klappet.

Burma er et fantastisk og smukt land, og allevegne er folk søde, interesserede og imødekommende.

Det er et genialt koncept, med guider, tog, cykel, vandring, sejling, bil og fly.

Vi føler os meget forkælede og vi føler vi er blevet ført rundt til de bedste steder i de områder vi har været.

Vores guider har været fantastiske mennesker, der også har givet meget af deres personlighed og vi har lært meget om landet, buddhismen, menneskene og os selv. Selvom det er trist hver gang at sige farvel til en guide, er det godt med skiftende guider der alle har været de bedste, meget dedikerede, vidende, positive og åbne og meget indstillede på vores ønsker.

Vi er nu godt hjemme efter en dasetur under palmerne på et dejligt hotel på Koh Chang, hvor vi kunne fordøje vores indtryk.

Fam. Møller-Bach, Esbjerg

Hej Mads

Så er vi hjemme igen efter en uforglemmelig tur til Burma.

Alt har fungeret perfekt. Strukturen på programmet er helt rigtig, og selvom det er intensivt, når man alligevel at få sjælen med. Specielt, hvis man forbereder sig lidt bl. a. gennem Lonely Planet, så man ikke skal anstrenge sig unødigt for at forstå de udmærkede guider, hvis engelsk naturligvis indimellem kræver en vis koncentration. 
Alle aftaler fungerede efter planen, og små praktiske korrektioner,  blev udelukkende til programmets fordel.  Vi havde en dag i Mandalay på egen hånd, hvor vi besteg Mandalay Hill (962 trin), så bladguldsproduktion, og besøgte Mahammuni Pagoden, som påstås at være 2000 år gammel og hvis Buddha er dækket med ca. 15 cm. rent guld. Absolut anbefalelsesværdigt, hvis nogen har brug for ideer. 
Bagan, er imponerende, og trekking turen fra Kalaw til Inle Lake uforglemmelig. Ikke mindst da det den første dag faktisk regnede og stierne blev så smattede, at det var umuligt at stå fast. Meget usædvanligt for årstiden. Heldigvis var dag to i strålende solskin ned til Inle Lake.

Programmet ved Inle Lake var perfekt og tak for rådet om at overnatte i Nyaung Shwe frem for på et af hotellerne på pæle ude i søen. Det gav bestemt en større fleksibilitet. Vi var glade for den ekstra dag. 

Endelig 5 dage ved Ngapali Beach. Herligt afslappende. Hotellet Pleasant View Resort er perfekt beliggende, hvis man har lyst til at udforske fiskelandsbyerne på cykel, som vi havde ønsket os.
Skulle vi komme med et enkelt lille pip – det virkede måske lidt voldsomt på os, at blive kørt rundt i hvide limousiner, på markeder og i fattige landsbyer, med tanke på levestandarden i al almindelighed. 

Stor tak fra os for en uforglemmelig tur, som vi klart kan anbefale, hvis du skulle have brug for referencer.

Svend & Jetter Helmer  

Kære Mads

Vi havde VERDENSKLASSE tur - ingen ende på hvor begejstrede alle deltagere var
Fire højdepunkter (som ikke vil overraske dig):

  • Trekking og overnatning i landsbyen
  •  Inle Lake Bagan
  •  ikke mindst ballonturen.

Vores guide var helt i top og det var rigtig godt at han rejste med rundt, så vi havde den samme hele ugen.
Lavpunkter: Juleaften på Kandawgui var ikke fantastisk.
Men til gengæld var vores Nytårsaften på Bagan Hotel var i top - DJ fra Yangon og gang i den mellem pagoderne.

Så tak for en super arrangeret tur! Jeg vil sprede anbefalingerne om Burmaeksperten med rund hånd - og der er mange interesserede.

Bedste hilsner
Peter Kürstein m. fl.  

Vi er kommet hjem efter vores spændende Burma-tur.
Vil sige tak for , at alt var godt arrangeret. Vi blev afhentet og " afleveret" af vores servicemindede guider, som var meget engagerede i at vise os landets seeværdigheder.
Vedr. guiderne, som alle var meget vidende om deres lokalområder, kan vi fortælle at guiderne i Mandalay og Kalew / Inle Lake var ekstremt gode og dygtige til engelsk.

Tusind tak for en veltilrettelagt tur :-)

V+ I Nielsen

Her på årets sidste dag vil jeg lige give Jer en tilbagemelding på vores tur til Burma / Myanmar.
Det var en fantastisk tur! Alt var veltilrettelagt.
Vores guider var velkvalificerede og meget imødekommende, og var med til at gøre vores tur endnu mere vellykket! Landet i sig selv er jo både meget smukt og interessant, og befolkningen meget gæstfri. 

Det går stærkt med forandringer i Myanmar for tiden: 

  • Det viste sig at vi skulle henvende os i luge Visa-on-arrival efter ankomsten. Her havde man så vores Visa klar til at sætte ind i passet.
  • Veksling er nu mere uproblematisk: Der kan veksles til gode kurser i såvel officielle money-changers som banker.
  • Evt overskydende lokal valuta kan veksles tilbage til US$ i lufthavnen umiddelbart inden afrejse; igen til fornuftige kurser. 

Godt nytår -  Og tak for en godt arrangeret tur - vi vender gerne tilbage

Inger og Henning Glerup  

Hej Mads
Vi var jo lidt uheldige med udrejsen, men det har vi heldigvis næsten glemt. Hjemrejsen gik lige efter planen. Nu er vi bare lidt groggy, vågner kl. 4 om morgenen mm. Vi har haft en fantastisk god oplevelse. Det var et godt program og fordelingen af dage på de enkelte steder var helt fin. Sejlturen fra Mandalay til Bagan var for lang og kedelig, men den havde vi jo selv bedt om.

Det passede os fint at have guides en del af tiden, men også noget tid på egen hånd. I Bagan lejede vi cykler i to dage. Vi kom virkelig tæt på byernes beboere på den måde. Lignende nærhed til befolkningen oplevede vi da vi var i fiske landsbyen ved Ngapali og da vi var downtown i Yangon. Men man skal ikke være sart. Der var stor kontrast til de luksussteder hvor vi selv boede. Virkelig flotte hoteller og resorts, flottere end vi havde regnet med, men meget komfortabelt.
Angående guides, så får du lige lidt tilbagemelding her: Yangon ved ankomst, han var helt OK, vi var meget uoplagte efter en meget lang rejse. Kalaw, Inle. Han var helt i top, totalt på hjemmebane, meget nem at kommunikere med og havde stor viden. Mandalay. Helt OK. Ung og meget talende. Stor viden. Lidt svær at forstå ind imellem. Bagan. Igen helt i top, erfaren, kendte lokalområdet, god til at forklare om Buddisme, Nats mm. 

Alt i alt en rigtig god rejse, hvor vi har fået meget med hjem.

K. Winther m. fl.  

Kære Mads og. ...........
Vi har haft en fantastisk rejse til Myanmar, og det har været godt organiseret hele vejen igennem. Vores guider var fine og alt transfer fungerede optimalt.

Det eneste vi undrede os over var, hvorfor vi skulle have ekstra pasfoto med til visum. Det fik vi ikke brug for, I havde jo mailet kopi af vores pas, og i løbet af 10 min. Var det iorden i lufthavnen i Yangoon.

M. Grasøe

Lige hjemvendt fra Burma,15 dgs. rundrejse kan jeg oplyse, at vi har haft en rigtig god tur. Alt klappede fint. En stor oplevelse lige i vores ånd.
Det eneste er, at 18 timer i "det" tog er en stor mundfuld for bagdelen!!

S & T Hesselberg  

På vej hjem fra Hanoi, kan jeg hermed give dig og Jer en kort status på vores tur som helhed....
Burma var fantastisk - det er storslået og helt unik og overskygger alt andet.... Trist at turisterne vil vælte derud, men det er jeg hel sikker på de vil i fremtiden...
Hotellerne du havde fundet var ok - det første i Bagan var kanon, og de andre sådan OK vil jeg sige... Mine børn var meget glade for der var pools - idet vi jo masede rundt konstant, og derved virkelig nød de 2-3 timer om dagen hvor man kunne slappe af i varmen ved poolen....
Logistikken i Burma var kanon, Strand hotel i yangoon virklig godt og indenrigs fly helt perfekte, selvom det var fandens tidlig om morgenen.....

Cambodia var lidt spild af tid.... Angkor Wat er flot, men total turistet.... Og kommer man fra Burma er det svært at begejstres... Sikkert vores egen skyld, men der vil jeg ikke tage hen igen.....

Sluttelig, har det været KANON tur for mine børn og derved også mig...
Jeg vil anbefale både jer og Burma til alle., Skulle jeg lave om - ville jeg tage 8 dage mere i Burma og måske 4-5 dage på en strand... Især pigerne trængte lidt til nogle dage hvor vi intet lavede...  Thats all!!

Peter Warnøe

Kære Mads

Vi skriver for at fortælle dig at vi har haft en fantastisk tur.
Alt har klappet og alle har været på pletten som aftalt.

Vi vil gerne give dig vores tilbagemeldinger - Du kan måske bruge vores erfaringer når du næste gang sender nogle til Burma. Det er en god samarbejdspartner du har valgt.
Vi har stort set været vældig tilfredse med de guider og chauffører vi har truffet. I Yangon hvor vi mødte Andrew og i Mandalay hvor vi mødte Htaik blev vi båret på hænder og fødder og de var meget ivrige for at gøre alt så godt som muligt. I Bagan mødte vi guide (har glemt hans navn) som vi var knap så tilfredse med. Han var så meget "på" at det sommetider kunne være svært at få lov at se seværdighederne fordi han fortalte så insisterende - nærmest undervisende.

Vedr. hoteller:
Generelt bærer hotellerne præg af at være noget nedslidte - så vi er glade for at vi valgte på hylden for lidt højere end "standard". Det kan vi kun anbefale andre også at gøre. Vi har også nydt godt af vores valg af værelser med balkon/terasse.

I Bagan gik vi ind og så på det hotel (Old Bagan Hotel) som du ikke kunne anbefale - og vi må give dem ret. Det var meget nedslidt og slet ikke vedligeholdt - så virkelig ud som et sted der har været...Så skal man bo i det område er det bedste valg Bagan Hotel som vi boede på.

I Mandalay boede vi på Hotel by the Red Canal. Det lå også i udkanten af byen, men var et super fedt hotel. Det kan vi virkelig anbefale. Det er ikke særlig stort - værelserne heller ikke. Men alt er meget vedligeholdt og pænt og rent og personalet meget imødekommende og venlige. Så et stort UG til det hotel.

Transport:
Det har været en positiv oplevelse at flyve - det går glat, og vi har ikke oplevet forsinkelser. Turen fra Mandalay til Bagan i bil var en fin tur for vi fik set lidt af landområderne. Vi var dog glade for at der "kun" var knap 200 km, for det meste af vejen er ren grusvej. Turen tog lidt over 5 timer.

Vi håber du kan bruge vores tilbagemeldinger.

Mange tak for en meget velorganiserede tur og dit store engagement i planlægningen af vores rejse.

E & A Busborg

Hen over jul og nytår var vores familie på ferie i Burma/Myanmar. Det var en helt, helt fantastisk oplevelse - ikke mindst fordi vi havde valgt Burma Specialisten som rejsearrangør. Mads var en var en kompetent og givende sparringspartner med et indgående kendskab til landet, og derfor havde han masser af viden om, hvad der ville være godt for os at se og opleve. Han gav sig tid til at høre på vores ønsker og behov, og derefter kom han med forslag til, hvordan vi kunne sammenstykke vores oplevelsestur, så der blev plads til både forældre og teenagebørn.
Mads var heller ikke bleg for at være uenig med os, når vi kom med lidt for vidtløftige ønsker. Efterfølgende måtte vi sande, at det var godt, at vi lyttede til Mads.
Jeg kan kun anbefale er rejse til Myanmar med Burma Specialisten. Det er den mest vellykkede rejse, vi har været på. Hen over det forgangne årsskifte har vi igen været på en længere ferie, og vi ønskede naturligvis at få Burma Specialisten som rejsearrangør igen. Mads sagde lige ud, at han ikke kendte nok til landet til at ville arrangere turen. Det kalder jeg troværdig markedsføring. Vi havde igen en fin tur, men rejsearrangøren nåede ikke Jer til sokkeholderne, hvilket bl.a. viste sig i nogle fejlbookinger samt unødig rejsetid, fordi arrangøren ikke kendte nok til landet - på trods af at de markedsfører sig som kendere af landet gennem mange år.

Næste gang vi rejser, skal vi have Mads som arrangør :-)

N. Christensen & familie

Kære Mads,
Så er vi hjemme igen efter en helt fantastisk tur. Alting klappede bare. Vi er nærmest fulgt rundt i døgndrift af en guide ved navn Saw, som bare har været så opmærksom på alle vores ønsker. Vi har set rigtig mange pagoder, men har også set mange forskellige små håndværk.

De steder, vi boede, var rigtig gode, af lidt forskellig kvalitet, men det ved man jo, når man rejser i Asien. Det eneste vi snakkede om var, at hotellet i Mandalay lå lidt langt ude, da vi godt kan lide at gå rundt, men det er også det eneste, som ikke var optimalt. Selve hotellet og betjeningen var der ikke noget at udsætte på.
Vi vil endnu engang bare sige tusind tak for en dejlig tur og alle mine bekymringer blev gjort til skamme.

Lis Vilstrup

Jeg er ankommet fra en skøn og oplevelsesrig ferie i Myanmar, men hvor var der kooooooooldt i Kalaw, Pindaya og Inle om natten og om morgenen, kølede meget ned når solen var væk.

Vores guider var meget forskellige både hvad alder og personlighed angår, men det er en god ting - synes vi - ikke at have den samme guide med rundt på hele turen, da de har hver deres "specialer".

Skal hilse mange gange fra Klaus-Dieter, som inviterede os på frokost den sidste dag i Yangon på "House of Memory".

Carsten & Vivian, Frederiksberg

 

Alt klappede! Vi plejer at rejse på egen hånd, så det var luksus at blive modtaget i lufthavnen af guide og bil - Det fungerede perfekt!
Vi var meget glade for alle guiderne. Mr. Mullers stab er vidende og veltalende folk - Det er et godt samarbejde I har der.
En af vores kufferter manglede da vi ankom til Singapore, og med guidernes hjælp fik vi den ved Inle Lake - Imponerede logistik!

Da vi ankom til Inle Lake fik vi mulighed for at bo på Paradise Hotel på selve søen - det var et helt fantastisk sted, og det vil vi helt klart vælge næste gang vi kommer!

Bolette Møller

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314