English site

Siden 2003 har vi rejst, vandret og cyklet i Burma.
Men ikke mindst har vi arrangeret rejser for danske og nordiske rejsende.

- Så derfor tør vi godt stå inde for vores navn.

Hvem rejser med os?
Havdenten du rejser alene eller sammen med andre, er Burma en stor oplevelse.
Burma er sikkert at rejse i, og vi sørger for visum, sikker transfer mellem lufthavne, hoteller i alle prisklasser de bedste trekking guider, lokale guider  og mødet med burmeserne. 

FOR OS ER DET VIGTIGT!, AT DIN REJSE ER LIG MED OPLEVELSER.


Det mener deltagerne...

Burma, Juli
TAK MADS! Det har vi sagt rigtigt mange gange på vores ferie i Burma, når vi stået ved storslåede udsigter, prægtige templer, cyklet gennem landsbyer, siddet i en kølig bus, nydt solnedgang i bagan, sejlet forbi fiskere på Inle Lake, handlet på markeder og meget meget mere. Det har været en super fantastisk tur, og alt har bare klappet.
Burma er et fantastisk og smukt land, og allevegne er folk søde, interesserede og imødekommende.
Det er et genialt koncept, med guider, tog, cykel, vandring, sejling, bil og fly.

Vi føler os meget forkælede og vi føler vi er blevet ført rundt til de bedste steder i de områder vi har været.
Vores guider har været fantastiske mennesker, der også har givet meget af deres personlighed og vi har lært meget om landet, buddhismen, menneskene og os selv. Selvom det er trist hver gang at sige farvel til en guide, er det godt med skiftende guider der alle har været de bedste, meget dedikerede, vidende, positive og åbne og meget indstillede på vores ønsker.
Fam. Møller-Bach, Esbjerg

Burma, Marts
Lige hjemvendt fra Burma,15 dgs. adventure rundrejse kan jeg oplyse, at vi har haft en rigtig god tur. Alt klappede fint. En stor oplevelse lige i vores ånd.
Sven Hesselbjerg

Burma, Februar
Vi skriver for at fortælle, at vi har haft en fantastisk tur. Alt har klappet og alle har været på pletten som aftalt. Vi har stort set været vældig tilfredse med de guider og chauffører vi har truffet. I Yangon hvor vi mødte Andrew og i Mandalay hvor vi mødte Htaik blev vi båret på hænder og fødder og de var meget ivrige for at gøre alt så godt som muligt.
Det er en god samarbejdspartner du har valgt. Det har været en positiv oplevelse at flyve - det går glat, og vi har ikke oplevet forsinkelser. Turen fra Mandalay til Bagan i bil var en fin tur for vi fik set lidt af landområderne. Vi var dog glade for at der "kun" var knap 200 km, for det meste af vejen er ren grusvej. Turen tog lidt over 5 timer. Mange tak for en meget velorganiserede tur og dit store engagement i planlægningen af vores rejse.
E. & A. Busborg, Frederiksberg

Burma, Juni
Alt klappede! Vi plejer at rejse på egen hånd, så det var luksus at blive modtaget i lufthavnen af guide og bil - Det fungerede perfekt!
Vi var meget glade for alle guiderne. Mr. Mullers stab er vidende og veltalende folk -Det er et godt samarbejde I har der.
En af vores kufferter manglede da vi ankom til Singapore, og med guidernes hjælp fik vi den ved Inle Lake - Imponerede logistik! Da vi ankom til Inle Lake fik vi mulighed for at bo på Paradise Hotel på selve søen - det var et helt fantastisk sted, og det vil vi helt klart vælge næste gang vi kommer!
B. Møller, Gentofte

Burma, November
Hej Mads
Efter hjemkomsten fra 24 dage i Myanmar vil vi gerne sende dig og firmaet en varm tak for et supergodt arrangement. Lige fra den første skitse af mulige ture til det endelige valg har du ydet en storslået assistance. Mandalay - Bagan - Chin Staten - Inle Søen - Kyaing Tong - Yangon.
Selve turen blev beriget ekstra med fantastisk gode guider og drivere, der var så engageret i deres arbejde, og sørgede for at ALT fungerede på allerbedste vis. Letforståeligt engelsk over hele linien og en præcision med mødetiderne og aftaler.
Helt ud over det forventelige og sædvanlige.En rigtig varm tak for en super god oplevelse.
Kirsten og Jørgen Rasmussen

Burma, November
I have spent the last almost two weeks travelling around Myanmar with my mother. The tour was organized by Burma Specialisten in Denmark and guided by H Zaw Min Oo. The tour truly fulfilled our expectations, but it was our guide who made it more than excellent. Throughout the tour he has patiently answered all our question and proven his extensive knowledge in the fields of Buddhism, local legends and folktales, as well as flora and fauna. He also modified the trip numerous times to accommodate our interests. I am 36 and my mother 66 and throughout the trip Zaw was very attentive to the differences in our physical capacities.
We give Burma Specialisten and their guides our highest praise and recommendations. 
Vilstrup, København N

Se de rejsenes egne foto og læs flere rejseberetninger...Vi er naturligvis medlem af rejsegarantifonden

Burma - 17 dages eventyrlig rejse incl. 2 dage trek blandt minoriteterne i Shan staten.
Burma - Let ekspedition til Chin folket, vandring Mt. Victoria
Burma - 17 dages eventyrlig rejse incl. 2 dage trek blandt minoriteterne i Shan staten.
Burma - med rygsæk? Vi hjælper med den udvide ankomstpakke, hoteller, transfer, fly, trek samt visa-on-arrival
Burma - Overland, den langsomme rundrejse

Burma - Østens bedste hemmelighed.


Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314